Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Grønt lys: DM afholdes i december


04-11-2020 14:45:54:
Af: Klaus Bach Christensen

Efter stærkt samarbejde kan vi nu løfte sløret for, at DM-K afholdes i Helsingør.


Så er det på plads! DM Kortbane 2020 afholdes i Helsingør fra den 14.-21. december. For at kunne afholde mesterskabet under de nuværende coronarestriktioner, kommer damesvømmerne til at konkurrere i periodens første fire dage, mens herresvømmerne konkurrerer i periodens sidste fire dage.

 

Invitationen til mesterskabet vil hurtigst muligt blive opdateret ligesom løbsprogrammet, der også skal tilpasses det nye stævnekoncept. Så snart de sidste detaljer er på plads, vil alle mesterskabsfiler naturligvis blive opdateret på Svømmetider, og vi vil kommunikere herom hurtigst muligt. Lokalarrangøren – Helsingør Svømmeklub – er dog allerede på plads med en aftale med Comwell Borupgaard, hvor overnatning og bespisning kan foregå på en sundhedsforsvarlig måde.

Alt information om mesterskaberne kan findes på Svømmetider under henholdsvis mesterskabet for damer og herrer.

 

Afholdelsen af danmarksmesterskabet er blevet en realitet på grund af en stærk fælles indsats fra Helsingør Svømmeklub, Helsingør Svømmehal og Helsingør Kommune. Mange stævnekoncepter er blevet vendt og drejet, og vi er nu alle kommet frem til et stævneformat, der lever op til de gældende coronarestriktioner, så alle kvalificerede svømmere kan konkurrere under sundhedsforsvarlige vilkår.

 

Så er det officielt. Til december skal der igen svømmes om DM-medaljer.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Der skal lyde en stor tak fra hele SvømmeDanmark til Helsingør Svømmehal og Helsingør Kommune for at stille faciliteter til rådighed, og ikke mindst Helsingør Svømmeklub som endnu engang stiller sig til rådighed som en kompetent stævnearrangør.

 

Seneste nyt om DMJ-K

Ambitionen er fortsat at afholde DM for juniorsvømmere i december. Status er den, at lokale aftaler endeligt skal lukkes, før et eventuelt mesterskabskoncept kan præsenteres. Vores lokalarrangører yder en enorm stor indsats for at imødekomme coronarestriktionerne, og der er fortsat en konstruktiv dialog mellem alle parter.

 

Der arbejdes umiddelbart på løsninger, som gør, at DMJ kan afholdes tidligere i december måned, så juniormesterskabet ikke kulminerer med DM. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.