Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Godt nyt for foreningssvømning


21-05-2020 14:11:13:
Af: Klaus Bach Christensen

Dansk Svømmeunion glæder sig over Folketingets seneste udmeldinger om yderligere genåbning.


Sent onsdag aften fortalte regeringen og Folketingets partier, at de er blevet enige om en øget genåbning af Danmark i forbindelse med fase 2. Den udvidede genåbning tæller ikke foreningssvømning, hvilket ikke overrasker Dansk Svømmeunions konstituerede direktør.

 

- Efter svømmehallerne var kommet i fase 4 har vi arbejdet intenst på, at foreningssvømning skal blive en del af fase 3 af Danmarks genåbning. Derfor glæder det mig at læse, at foreningssvømning nu endelig ser ud til at være en del af genåbningen den 8. juni på lige fod med det øvrige indendørs idræts- og foreningsliv, siger Morten Hinnerup. 

 

Tidligere har foreningssvømning været kategoriseret sammen med fitnesscentre og svømmehaller, hvis genåbning er placeret i fase 4 til august.

 

- Nu forsætter vores arbejde for at sikre en hel eller delvis genåbning af svømmehallerne sammen med den øvrige genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv den 8. juni, siger Morten Hinnerup.

 

Dansk Svømmeunion sender den største tak til alle, der har delt #tilbageivandet-kampagnen.

Foto: Jesper Westley.

 

Den konstituerede direktør fortæller videre, at man fra Dansk Svømmeunions side arbejder tæt sammen med DIF, DGI og Dansk Svømmebadsteknisk Forening om de mere specifikke vejledninger til foreningerne omkring, hvordan svømmeundervisningen kan tilrettelægges i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.  

 

Hjælp os med at sprede budskabet, #tilbageivandet

Den seneste uge har vi i Dansk Svømmeunion forsøgt at råbe politikkerne op, og med utrolig stor hjælp fra SvømmeDanmark er vi kommet rigtig langt. Det har blandt andet ført til, at SocialdemokratietSocialistisk Folkeparti og Venstre har ytret sig positivt om en fremskyndelse af foreningssvømnings genåbning

 

Her må vi pointere, at I – SvømmeDanmark – har store aktier i de resultater. Jeres indsats har været overvældende, og den kan vi ikke takke nok for.

 

#tilbageivandet-kampagnen kan deles på FacebookInstagramLinkedIn og Twitter. Vi vil sætte stor pris på, hvis I vil blive ved med at dele vores budskab.

 

Følg gerne med på vores digitale platforme, hvor vi løbende deler seneste nyt. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.