Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Afsprittede albuer giver håndslag på fornyelse af partnerskabsaftale med Svømmeklubben Triton Ballerup og Ballerup Kommune


26-11-2020 09:53:17:
Af: Klaus Bach Christensen

Seancen foregik på rådhuset i Ballerup.


I 2018 indgik Svømmeklubben Triton Ballerup, Ballerup Kommune en partnerskabsaftale. Således blev den allerede stærke samarbejdsrelation intensiveret med henblik på at skabe et stærkere talentmiljø blandt andet via udvikling af træner- og ledelseskompetencer.

 

På rådhuset i Ballerup satte parterne i går sine underskrifter på en forlængelse af partnerskabsaftalen, som nu løber til udgangen af 2022. Forud for kontraktunderskrivelsen sagde sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach.

 

- Vi er rigtig glade for, at der fra alle parter har været en fælles ambition om at forlænge partnerskabsaftalen, så vi sammen kan fortsætte med at udvikle de stærke rammer – som allerede er i svømmeklubben og kommunen – med fokus på talent- og kompetenceudvikling.

 

For fire år siden lancerede Dansk Svømmeunion tiltaget om at lave samarbejdsaftaler. Idéen var dengang og er fortsat, at hvis træningsmiljø, Dansk Svømmeunion og kommune arbejder i en fælles retning, vil indsatserne for at skabe bedre vilkår for svømmere i højere grad lykkes.

 

Netop det stærke samarbejde med ledelsen i Svømmeklubben Triton Ballerup hæftede Dansk Svømmeunions sportschef sig ved i sin tale inden kontrakten blev underskrevet.

 

Partnerskabsaftale fornys. Fra venstre: Formand i Svømmeklubben Triton Ballerup Jesper Waterval, borgmester i Ballerup Kommune Jesper Würtzen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Ballerup Kommune Charlotte Holtermann og sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach.

Foto: Klaus Bach Christensen.

 

- Vores samarbejdsrelation er kendetegnet ved vedholdenhed, passion og tillid. Vedholdenhed er utrolig vigtig, når det handler om talentudvikling, for der skal et langt og sejt træk til, for at talenterne kan forløse deres potentiale. Passion skal der til, for det er med til at drive udviklingen, og vi mærker de idéer og det engagement, som der er i Triton. Svømmeklubbens passion oplever vi også, når I giver feedback på vores sportslige strategi. Endelig er der tillid, som er fundamentet for en stærk og god relation. Tilliden kommer til udtryk ved, at vi ikke altid er enige, men vi adresserer uenighederne for hinanden med vores passion og vedholdenhed. Det gør, at vi altid skilles på en god måde, for vi ved, at det er med til at udvikle os og finde de bedste løsninger, siger Lars Green Bach.

 

 

Videreførelsen af partnerskabsaftalen skal ses i lyset af de gode erfaringer, som Dansk Svømmeunion har gjort sig, siden partnerskabsaftalerne så dagens lys. Gode erfaringer som talentudviklingsmiljø har de også i Svømmeklubben Triton Ballerup, og ledelsen glæder sig derfor også over den fornyede aftale.

 

- Vi er taknemmelige for, at vi kan forlænge partnerskabsaftalen med Dansk Svømmeunion og Ballerup Kommune. Der er en masse unge svømmere, der får glæde af den her aftale. Vigtigst af alt er, at vi kan talentudvikle vores svømmere med trænere på kanten, som har de rette kompetencer til at træne dem. Vi er utrolig glade for, at vi med partnerskabsaftalen får mulighed for at få gavn af nogle større kapaciteter fra Dansk Svømmeunion, Ballerup Kommune og Team Danmark, siger formand i Svømmeklubben Triton Ballerup Jesper Waterval.

 

Foruden forlængelsen af partnerskabsaftalen mellem Svømmeklubben Triton Ballerup, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion forlængede også Team Danmark og Ballerup Kommune deres samarbejde, så Ballerup Kommune fortsat er en af Team Danmarks elitekommuner.

 

Direktør i Team Danmark Lone Hansen og borgmester i Ballerup Kommune Jesper Würtzen på rådhuset i Ballerup.
Foto: Klaus Bach Christensen.
Tags: svømning

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.